Fusd át a leggyakoribb kérdéseket!

Mit tegyek ha autómat elverte a jégeső?

Keresd fel jégkárjavítás oldalunkat fent a szolgáltatások fül alatt, ott összefoglaltuk a lényeget. Vagy keress fel minket bármelyik elérhetőségünkön, és segítünk, elmondjuk a folyamatot, mit csinálj.

Meddig lesz tartós a polírozás?

A legtöbbször feltett kérdés. Röviden: évekig. Bővebben: mi nem elfedjük a karcokat waxolással, vagy bármilyen tömítő anyagokkal, hanem valóban eltüntetjük őket a lakkrétegből, több lépcsős karceltávolító polírozásunkkal. Ezért sok mosás után sem jönnek elő, és hologramos sem lesz a felület. A válasz a kérdésre: addig lesz tartós, amíg a helytelen mosási-szárítási technikával össze nem karcolják, le nem mattítják.

Hányszor lehet egy autót polírozni?

Akár évente is polírozhatjuk autódat. Végig nagy odafigyeléssel végezzük a munkát, arra pedig különösen figyelünk, hogy ne vékonyítsuk el a lakkréteget. Csak azokat a karcokat szedjük ki, amiket biztonságosan ki lehet.

Mi az a hologram, mitől keletkezik?

Az amit nálunk soha nem fogsz látni! Egyébként az összecsapott olcsónak tűnő munkák eredménye. A szakszerűtlenül végzett gyors polírozás általában úgy végződik, hogy pár mosás után visszajönnek a karcok, lemattul a fényezés, és látszódnak a polírozás nyomai. Napsütésben elég csúnya látvány mikor érdekesen kavarog a napfény a sötét színű autón. Az ilyet helyre tudjuk hozni, ha maradt elég lakkréteg az autón.

Kinek és milyen autóra való a kerámia bevonat?

Elsősorban fiatal, jó állapotú, kevés km-es autókon gazdaságos. A bevonatot is ápolni kell, nem csak rákenjük az autóra és kész. Ez azt jelenti, hogy kímélő mosás szükséges a megfelelő anyagokkal, technikával, és a bevonatot utókezelni kell. Tehát autójára is igényes tulajdonosnak ajánlott leginkább. Idősebb autón is alkalmazható, de megviselt, erősen karcos fényezés esetén rengeteg idő az előkészítés, ezért jelentősen növekszik az összköltség.

Hívj minket

+36 20 570 5765

Írj nekünk

hello@autoesztetika.hu

Keress minket!

Csak bejelentkezés után! Kiskőrös, Petőfi Sándor út 97.

Nyitva tartás

Hétfő - Csütörtök:
8:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Péntek:
8:00 - 12:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

© Minden jog fenntartva – B-M Autó Kft  2013-2024

Scroll to Top