IMPRESSZUM

Az oldal üzemeltetője:

B-M Autó Kft.
Alapítva: 2013
Nyilvántartásba vette a Kecskeméti Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám (nyilvántartási szám): 03-09-126712
Adószám: 24707732-2-03
Közösségi adószám: HU24707732
Székhely: 6200 Kiskőrös Deák Ferenc utca 50.2a
E-mail: hello@bmauto.hu
Telefon: +36205705765

Ennek a webhelynek a tulajdonosa és fenntartója a B-M Autó Kft. Célja, hogy információt szolgáltasson a B-M Autó Kft. szolgáltatásairól.


A webhelyre való belépéskor, böngészéskor a vírus ellenőrzés, illetve saját számítógépes rendszerével való kompatibilitás ellenőrzése a felhasználó feladata. Az ennek elmaradásával vagy nem megfelelő végrehajtásával kapcsolatosan felmerülő károkért a B-M Autó Kft nem vállal felelősséget.

Célunk, hogy a webhelyen található információ naprakész és pontos legyen, de a megjelent anyaggal kapcsolatban garanciát nem tudunk vállalni. Az oldalon található adatok, csak tájékoztató jellegűek. A B-M Autó Kft pontos árajánlatot csak személyesen az autó átvizsgálása után ad. Egyebekben az oldalon megjelenített adatok érvényessége ügyében minden esetben vegye fel a kapcsolatot a B-M Autó Kft -vel, amely a szükséges információt és segítséget megadja.

  1. Az oldalon található minden anyag a B-M Autó Kft tulajdona. Azok bármilyen formában történő másolása, használata tilos! Az anyag használata az általános böngészésen túl nem engedélyezett!
  2. A webhely valamely részének saját, nem üzleti célú használata esetén mindig kötelező a B-M Autó Kft, mint forrást megjelölni az oldalra (https://www.bmauto.hu) való hivatkozás feltüntetésével.
  3. Az oldalakon található szövegek, fotók, videók és adatok a szerzői jog védelme alatt állnak, és a B-M Autó Kft saját tulajdonát képezik, csak a B-M Autó Kft, a tulajdonos engedélyével használja azokat.
  4. A képek és a szöveg, engedély nélküli felhasználása részben vagy teljes egészében, más weboldalakon, facebook, instagram és más közösségi oldalakon szigorúan tilos, és jogi következményeket von maga után!
  5. Valamint a B-M Autó Kft weboldalán közzétett képek és szövegek engedély nélküli részben vagy egészében történő felhasználása után a felhasználó 50.000ft+áfa/nap díjat köteles fizetni a B-M Autó Kft részére a felhasználás napjától számítva!

Az oldalon megadott adatok
Az ajánlatkérő és az üzenet küldő űrlapon megadott adatokat, a B-M Autó Kft csak az árajánlat elkészítéséhez, és a későbbiekben értesítések és újdonságok ajánlásához használja. Az adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki!

A tárhelyszolgáltató adatai:

RACKFOREST KFT.
Cím: 1132 Budapest,
Victor Hugo u. 18-22.
Adószám: 14671858-2-41
Telefon: Domain, tárhely: +36 70 362 4785
email: info[kukac]rackforest.com

© Minden jog fenntartva – B-M Autó Kft  2013-2022

Scroll to Top