JÉGKÁRJAVÍTÁS

Mit csinálj ha nem sikerült megúsznod a jégesőt?

Először is ne pánikolj, van megoldás. Felesleges kapkodnod vagy idegeskedned, a horpadások már ott vannak az autódon, és ott is maradnak egészen addig amíg valaki szépen ki nem javítja őket. Ne akard azonnal megcsináltatni, járd körbe a dolgot. Olvass utána a lehetőségeknek, érdeklődj a javítóknál, beszélj velük, kérdezd meg mi a javítás menete. Inkább később legyen kész, de legyen jó! Ha nem akarsz sok időt tölteni az információk beszerzésével, akkor lentebb olvashatsz róla.

jégvert motorháztető
Jégeső nyomai a motorháztetőn
motorháztető horpadások nélkül
Jégkárjavítás utáni állapot

Mit csinálj most, és mi fog következni?

Ha túl vagy az első sokkon, akkor be kell jelentened a kárt a biztosítódnál. Lehet ki is jönnek majd és lefényképezik. De mostanában videóhívásban is szokták intézni.

Teljesen mindegy mit fognak felírni és fényképezni, javítás előtt pótszemlét kell csinálnunk. Csak így lehet megállapítani a horpadások tényleges számát és méretét. Ez elengedhetetlen a tökéletes javításhoz. Ezt már mi intézzük helyetted a biztosítóval. 

Időpontot egyeztetünk, Veled és a kárszakértővel, és el kell jönnöd hozzánk. Nálunk speciális megvilágításban feljelöljük az összes horpadást, átnézzük sérült e díszléc vagy műanyag elem a jégeső miatt. Majd összesítjük, és jöhet a kárszakértő fényképezni, jegyzőkönyvet csinálni.Ha ezek megvannak akkor egyenlőre végeztünk, Te mehetsz is haza.

 

Mi szeretnénk ha tisztában lennél a jégkárjavítás folyamatával

A háttérben folytatjuk a munkát. A jegyzőkönyv alapján jégkárjavítási kalkulációt-árajánlatot kell készítenünk, egy erre alkalmas programmal. Majd azt beadni a biztosítónak véleményezésre, és egyeztetni az ilyenkor kötelező dolgokat. Ha hitel van az autón, akkor még a banktól is engedélyt kell kérnünk. Nyugalom, nem kell menned sehová, mi intézünk mindent!

Ha megvannak az engedélyek, és el van fogadva az árajánlat, akkor következhet a javítás. Sokan kihagyják ezt a procedúrát és megcsinálják az autót, majd aztán küzdenek a biztosítóval. Kisebb károknál működik is, viszont nagy összegű javításnál rendkívül kellemetlen tud lenni mikor már kész az autó, rég át is lett adva a tulajdonosnak, és a biztosító például nem küldi a pénzt mert pár dolog nem felel meg neki. Vagy éppen jóval kevesebbet küld mint amire számítottunk. Mi szeretünk biztosra menni, nyugodtan dolgozni, ezért előre leegyeztetünk mindent, abból baj nem lehet

jégkáros tető
Jégkáros tető
tető horpadások nélkül
Jégkárjavítás után

Hogy fognak eltűnni a horpadások? Tisztázzunk pár dolgot.

Ennél a javításnál nincs vákuumKiszippantás sincsen, és nincs gép sem, ami elvégzi helyettünk a munkát. Ezek téves információk.

Jól olvasod, nincs hókuszpókusz. Kézzel végzett szakmunkáról van szó, ami rengeteg türelmet, tapasztalatot, precizitást igényel. Acélpálcákkal és ragasztásos technológiával történik a javítás, speciális fényben.

A tökéletes jégkárjavítás egyik fontos feltétele a megfelelő megvilágítás. A motorháztetőn láthatod, ez a kisebbik lámpa.

Ha van még kérdésed nyugodtan írd meg emailben, vagy hívj fel nyitvatartási időben. Elérhetőségek lentebb. És a legfontosabb, hogy köss Cascot! A jégeső mindig váratlanul és gyorsan jön! Felejtsd el, hogy majd letakarod meg beállsz valahová! Nagyon keveseknek sikerül, és a letakarás jégeső közben nyagyon veszélyes. Dió-tojás nagyságú jegek is eshetnek, és simán betörik a fejedet. Ne kockáztass!

Ár:

Jégkáros autónál, ha van Casco akkor csak pótszemle, és javítási kalkuláció készítése után tudunk árat mondani. Ha nincs biztosítás, akkor is el kell jönni az autót megmutatni. Telefonon elmondott jégkárra nem tudunk árat mondani!

Hívj minket

+36 20 570 5765

Írj nekünk

hello@autoesztetika.hu

Keress minket!

Csak bejelentkezés után! Kiskőrös, Petőfi Sándor út 97.

Nyitva tartás

Hétfő - Csütörtök:
8:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Péntek:
8:00 - 12:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

© Minden jog fenntartva – B-M Autó Kft  2013-2024

Scroll to Top