HORPADÁSJAVÍTÁS A BOSSZANTÓ HORPADÁSOK ELLENESZERE

Hogyan fogsz megszabadulni tőlük a gyári fényezés megtartása mellett?

Apró kicsi fénytörések, ajtórányitások, nagyobb horpadások. Biztos a Te autódon is megtalálhatóak. Mivel ezt olvasod már felfedezted őket, és zavarnak. Lehet, hogy autóvásárlás után, otthon vettél észre pár zavaró horpit. Esetleg a tetőbox szerelése közben lettek sérülések. Mindegyikre a fényezés nélküli horpadásjavítás lesz  a megoldás.

Most gondolom, azon aggódsz, hogy fognak ezek nyomtalanul eltűnni, mi lesz a gyári fényezéssel, mert olvastál nyugtalanító dolgokat. Például meg lehet e javítani újrafényezés nélkül, hogy ne legyen színeltérés? Vagy mi lesz a rétegvastagsággal?

És egyáltalán kibírja az autó festése a horpadásjavítást?!

horpadásjavítás 1
Tetőbox szerelése közben keletkezett horpadás egy 1 éves autón.
horpadásjavítás 2
100%-ban sikerült eltüntetni, a fényezés gyári maradt.

Nem kell aggódnod, jó helyen vagy, megtaláltad a jó megoldást.

A köztudatban vákuumos javítás, kiszippantás, és hasonló valótlan neveken szerepel ez a technológia.

Vannak „javítók” akik még mindig titokként kezelik, nem engedik, hogy megnézd a javítást, és azt gondolják elhiszel mindent, mert úgysem értesz hozzá. Egyébként az interneten fent van minden, teljesen felesleges titkolózni, bezárkózni.

Ők rövid távon gondolkodnak, nekik az a lényeg, hogy gyorsan elvegyék a pénzedet.

Nekünk fontos, hogy tudd mi fog történni autóddal a javítás alatt, pontosan mire számíthatsz, és elégeddetten távozz a végén.

Ezért most tegyünk tisztába pár dolgot.

Ennél a javításnál nincs vákuum, azt máshol használják. Kiszippantás sincsen, az üllepítő aknákat szokták kiszippantani. És nincs gép sem, ami elvégzi helyettünk a munkát.

A fényezés nélküli horpadásjavítást háromféleképpen lehet végezni.

  1. Belülről speciális acélpálcákkal kinyomkodva.
  2. Kívülről ragasztásos technológiával
  3. Ezek együttes használatával.

Illetve van egy negyedik is, de az annyira ritkán alkalmazható, hogy nem térünk ki rá. Tehát jól olvasod, nincs hókuszpókusz. Ez is két kézzel végzett szakmunka. Nyílván van rengeteg megvásárolható kiegészítő, amik könnyítik a munkát, de az ember és a szaktudás itt is kikerülhetetlen.

A horpadásjavítás speciális fényben történik célszerszámokkal

Biztos Te is találkoztál a neten reklámokkal, ahol pár ezer forintért kínálnak egyszerű készleteket, amivel otthon is javíthatóak a horpadások. Szerintük. Sajnos ezek mind félrevezető hirdetések. A lényege, hogy vedd meg. Például azt nem említik sehol, hogy a ragasztással letépheted az újra fényezett elemről a festéket. De honnan tudnád, hogy újrafényezett?? És azt sem írják, hogy speciális megvilágítás kell a javításhoz…

Gondolj csak bele, ha pár ezer forintos eszközökkel otthoni körülmények között el lehetne tüntetni a horpadásokat, akkor aki ebben a szakmában dolgozik miért tanulja ezt évekig, és költ milliókat szerszámokra?

Érdekes nem? Felháborító a sok félrevezető reklám, de már megszokhattuk, hogy mindennek utána kell járnunk. Jól tetted, hogy benéztél ide, és tájékozódsz!

horpadásjavítás 4
Az autóra rácsukódott a garázs ajtó
horpadásjavítás 5
Teljes mértékben javítva a horpadás

Most már nagyjából képben vagy a horpadás javítással kapcsolatban. De mi fog történni, ha felkeresel minket?

  1. Ha messzebb vagy tőlünk, akkor először megkérünk, hogy készíts pár jó képet, küld el nekünk, majd megnézzük, hogy egyáltalán szóba jöhet e a fényezés nélküli javítás.

    Mert gyakran előfordul, hogy olyan sérüléssel keresnek meg minket, amit nemhogy ezzel technológiával, de még a hagyományos egyengetés+újrafényezéssel sem lehet javítani. Így lehet spóroltunk neked egy utat, és egy csomó időt.

  2. Ha azt látjuk, hogy javítható a horpadás, akkor egyeztetünk időpontot, és jöhetsz az autóval. És persze azt is előre megbeszéljük, hogy meg tudod-e várni, vagy itt kell hagynod.
  3. Ha megjöttél átnézzük az autódat, megbeszéljük a részleteket, és megkezdjük a javítást.
  4. Majd ha kész, szólunk, hogy jöhetsz érte, átveszed, és boldogan gurulsz vele haza. Horpadások nélkül!

Ár:

Mivel sok tényező befolyásolja egy horpadás javíthatóságát, nem tudunk darab és hasonló árat meghatározni. Ha messzebb vagy tőlünk, első körben légyszíves küldj pár jó képet e-mailben.

Vagy kérj időpontot, és gyere el megmutatni!

Hívj minket

+36 20 570 5765

Írj nekünk

hello@autoesztetika.hu

Keress minket!

Csak bejelentkezés után! Kiskőrös, Petőfi Sándor út 97.

Nyitva tartás

Hétfő - Csütörtök:
8:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Péntek:
8:00 - 12:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

© Minden jog fenntartva – B-M Autó Kft  2013-2024

Scroll to Top